Tanden Bleken

Onze medewerkers zijn opgeleid tot ware specialisten op tandcosmetisch gebied. Er wordt voortdurend gecontroleerd op het perfect uitvoeren van iedere behandeling. Tevens zijn onze werknemers verplicht te blijven studeren om deze kennis up-to-date te houden. Hiervoor werken wij nauw samen met tandartsen en andere professionals uit de tandheelkundige wereld. Wij werken alleen met veilige bleekgel zonder peroxide (zonder peroxide sinds 1 november 2012). Met deze behandeling boeken we goede resultaten en gaat u zeker verschil zien, afhankelijk van de kleur van uw tanden toen de wisseling plaatsvond, dat is het maximale haalbaar.
Tandenbleken is inmiddels een begrip in Nederland en kan bij Beauty en Wellness Meerssen tegen een uitzonderlijk laag tarief zonder hierbij in te leveren op de veiligheid en resultaten. Hierbij zijn wij steeds op zoek naar de beste materialen in combinatie met de veiligste behandelmethoden.
De non peroxide gels die wij gebruiken voldoen aan de wettelijke normen.

images-stories-bleeksalon-487x316

De behandeling

Een behandeling bij Beauty en Wellness duurt slechts 1 uur en een kwartier en is niet schadelijk voor het gebit.

De behandeling is volledig pijnloos en u kunt na de behandeling gelijk eten en drinken.
Een behandeling gaat als volgt in zijn werk:
Uw gebit wordt bekeken en gecontroleerd op reparaties in de voortanden.
Er wordt een beschermlaagje op de lippen aangebracht
De whitening-gel zonder peroxide wordt op de tanden aangebracht
de plasmalamp wordt op de tanden gericht en komt er 3 x 20 minuten op te staan
Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar

images-stories-bleeksalon2-488x321

Het resultaat

Door de behandelingen worden de tanden vrijwel altijd 1 tot 8 tinten lichter. De uiteindelijke witheid wordt bepaald door de kleur van het tandbeen. Doordat de maximale hoeveelheid verkleuringen uit de tanden worden gehaald, wordt met een behandeling altijd de optimale witheid van de tanden bereikt. Het resultaat blijft maanden tot jaren afhankelijk van uw levensstijl.
Er is veel onderzoek gedaan naar de effecten van een whitening-behandeling op het tandglazuur en de resultaten zijn als volgt:
Er vindt geen verandering plaats in de hardheid van het glazuur. Deze verandert alleen door stoffen met een lage PH-waarde (zure stoffen)
Er vind een hele lichte demineralisatie plaats van het tandglazuur. dit zijn bouwstoffen die aan het glazuur worden onttrokken. Dit effect is echter zo minimaal, dat het tandglazuur vanzelf binnen 24 uur al weer volledig hersteld is door mineralen uit het speeksel
De calcium/fosfaat-verhouding in het glazuur veranderd bij 6 uur behandelingen ongeveer hetzelfde als na het drinken van een blikje cola (er wordt slechts 1 uur behandeld)
De behandeling heeft dus geen blijvend effect op de structuur van de tanden.

images-stories-bleeksalon1-491x357